Спрете музиката! Дъщерята на Брадли Купър Леа току-що направи рядка публична

...
Спрете музиката! Дъщерята на Брадли Купър Леа току-що направи рядка публична
Коментари Харесай

Вижте 6-годишната дъщеря на Брадли Купър и Ирина Шейк Леа направи своя дебют на червения килим

Спрете музиката! Дъщерята на Брадли Купър Леа току-що направи рядка обществена поява – и беше в действителност възхитителна.

48-годишният артист и неговото 6-годишно дете, което споделя с някогашната Ирина Шейк, участваха на премиерата на неговия в Лос Анджелис на 12 декември, което го прави нейният дебют на аления килим. За излизането баща-дъщеря Леа носеше рокля с леопардов принт и идентични обувки и допълваше външния си тип с алена и празна чанта. Междувременно Брадли, който освен играе починалия именит композитор Леонард Бърнстейн във кино лентата, само че също по този начин режисира и е съсценарист на кино лентата, носеше тъмносин костюм на Louis Vuitton.

И дуото показа няколко сладки момента по време на вечерта си дружно. Брадли държеше ръката на Леа, до момента в който вървяха по аления килим и си дадоха петици, до момента в който разгласиха фотоси.

Те обаче не бяха единствените на събитието. Костарите на Маестрото на Брадли Кери Мълиган, Мая Хоук, Сара Силвърман, Мат Бомър също бяха измежду присъстващите, както...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР